Mikä on ”Tallinnan Legendat”?

Tallinnan Legendat on hyytävä matka ajassa taaksepäin Viron historiassa. Tallinnalla on pitkä ja rikas historia, joka on kuuluisa mukaansatempaavista legendoistaan. Nämä menneisyyden tarinat ovat peräisin keskiajalta ja niissä tiivistyy sekä ihmisen suuruus että pirullinen ilkeys.

Ensimmäistä kertaa Tallinnassa on nyt mahdollisuus matkustaa menneisyyteen keskiajalle ja todistaa aikalaisten ilot ja surut, tuntea rakkautta ja vihaa – aivan kuten he silloin kokivat. Tallinnan Legendat yhdistää kaupungin satoja vuosia vanhan historian, ammattinäyttelijöiden esittämät tarinat ja uusimmat audiovisuaaliset erikoisefektit, jotka yhdessä luovat illuusion matkasta ajan läpi menneisyyteen. Jokainen, joka astuu sisään Tallinnan Legendojen virtuaalimaailmaan, löytää itsensä mielenkiintoisten tapahtuminen ympäröimänä ja unohtaa kaiken muun tullessaan osaksi elävää historiaa.

Tallinnan Legendat on seikkailu, jota on vaikea sanoin kuvailla. Siksi se täytyy kokea paikan päällä ja rohkeasti matkustaa ajassa taaksepäin! Vain Tallinnan Legendojen ihmemaassa voit kiivetä vastarakennetun Pyhän Olavin kirkon torniin, kävellä ruton autioittamilla kaduilla, sukeltaa inkvisition syvimpien kellareiden syvyyksiin, kuunnella kaivosta soivaa merenneidon ihmeellistä laulua, todistaa ylimielisen paroni Johann von Uexküllin teloituksen, löytää synkästä työhuoneesta alkemistin keksimä herkullinen marsipaani ja laulaa taistelulaulua palkkasotureiden kanssa. Ja vielä erikoisemmaksi tämän aikamatkan tekee se, että oppaanasi keskiaikaisen Tallinnan pimeissä salaisuuksissa on itse Piru.